klindus Creative Commons License 2018.05.05 -4 0 8538

Nekem a szabadságot pont ez jelenti, ahogy irtad:  " ha sikertelenség van bármely összetevőnél, akkor nem kell saját magunkat szapulni, hanem arra ott van a jutalékkal jól megfizetett utazási iroda"                       Nem a repjegyvásárlás és a szállásfoglalás a kunszt, hanem a napi programok leszervezése  -------ha valaki  nem beszél angolul -------és itt erről volt szó.                                                                        Akinek nincsenek nyelvi gondjai  gyorsan , gond nélkül el tud igazodni annak én is a saját szervezést javaslom.                                                                                                                                           Mi rendszeresen irodával utazunk még soha nem csalódtunk, soha nem kaptunk rosszabb szállást sőt az már a hotelen múlik ,ha esetleg cserélni akarsz kaphatsz jobb szobát is.   A foglalás egyébként akkor is lutri, ha saját magad foglalsz.                                                                                                          Nekem az a tapasztalatom , hogy sokan olcsóbb szobát kérnek pl. csak oldal kilátás tengerre vagy kertre és el kezd reklamálni hogy sz...r a szoba. Az irodák  ( persze nem "no name" ) maximálisan figyelembe veszik és leszervezik az igényeidet .Pl most.:kértem  5. emelet, tengerre néző, felújitott szobát,  még az emelet is stimmelt .                                                                                                                                              Na, nem veled akarok vitatkozni ,csak ne riasszon el senkit az iroda, nekünk jók a tapasztalataink.              Sikertelenség mindkét esetben előfordulhat , ilyenkor jó ha ott van az iroda.

Előzmény: Törölt nick (8536)