klindus
2018.05.05
|
|
-4 0
8538
|
Nekem a szabadságot pont ez jelenti, ahogy irtad: " ha sikertelenség van bármely összetevőnél, akkor nem kell saját magunkat szapulni, hanem arra ott van a jutalékkal jól megfizetett utazási iroda" Nem a repjegyvásárlás és a szállásfoglalás a kunszt, hanem a napi programok leszervezése -------ha valaki nem beszél angolul -------és itt erről volt szó. Akinek nincsenek nyelvi gondjai gyorsan , gond nélkül el tud igazodni annak én is a saját szervezést javaslom. Mi rendszeresen irodával utazunk még soha nem csalódtunk, soha nem kaptunk rosszabb szállást sőt az már a hotelen múlik ,ha esetleg cserélni akarsz kaphatsz jobb szobát is. A foglalás egyébként akkor is lutri, ha saját magad foglalsz. Nekem az a tapasztalatom , hogy sokan olcsóbb szobát kérnek pl. csak oldal kilátás tengerre vagy kertre és el kezd reklamálni hogy sz...r a szoba. Az irodák ( persze nem "no name" ) maximálisan figyelembe veszik és leszervezik az igényeidet .Pl most.:kértem 5. emelet, tengerre néző, felújitott szobát, még az emelet is stimmelt . Na, nem veled akarok vitatkozni ,csak ne riasszon el senkit az iroda, nekünk jók a tapasztalataink. Sikertelenség mindkét esetben előfordulhat , ilyenkor jó ha ott van az iroda. |
Előzmény: Törölt nick (8536)
|
|