Törölt nick Creative Commons License 2018.04.26 0 0 3952

Üdvözlök Mindenkit

Szeretnék én is csatlakozni a fórumhoz és jelezni hogy magán lakások házak heti kétheti rendszerségű takarítását vállalom.

35 éves kedves nyitott személyiségű tisztaságmániás 😂 nő vagyok és úgy döntöttem szeretném levenni a takarítás terhét levenni azon tulajdonosok válláról akiknek ez már nem fér bele az idejébe de mégis szeretik a rendet és tisztaságot (ami szerintem igazán motiváló és energiával feltöltő erővel bír).

A lakás teljes takarítását vállalom az ablaktisztítástól a vasalásig..tapasztalatom szerint (ami nekem bevált) a munka megkezdése elött szeretnék egy személyes találkozót gondolom a munkaadónak is fontos megismerni azt a személyt akit be fog engedni a privát szférájába és én is látom pontosan miről van szó megtudom mondani el tudom e vállalni a munkát..le lehet egyeztetni pl hol milyen tisztitószereket használjak és esetleg én is elmondhatom ha esetleg mást javaslok így viszont az első alkalommal már mindent tudok és csak a munkára koncentrálhatok.

A munkadíj pedig ami nagy "mumus" inkább itt leírom és megelőzhető a további nézeteltérés...1500 ft os óradíjjal tudom vállalni a 13. ,5.,6.,7.,8., kerületekben illetve a 4.kerületben is azon részébe ami még közebb esik a 13 kerülethez

....2000ft óradíjjal pedig tudom vállalni 15.,14.,12.,11.,1.,2.,3., illetve akár vidékre is kimegyek ha az vonattal egy 30-40 percel elérhető.

A magasabb óradíj sajnos az utazás és azzal eltöltött idő miatt magasabb.

Elnézést ha kicsit hosszúra nyúlt a leírásom de szeretem a nyílt és korrekt dolgokat és ez nekem így tiszta amennyiben a fentiek megfelelnek az Ön elvárásainak ill elfogadhatóak kérem írjon egy emailt :hermanntina00@gmail.com és csatolok fotót illetve telefonos elérhetőséget.

További kellemes napot 

Tina