Ugye írtátok páran a múltkor, hogy jó az új szoftver megbízhatóbb stb... beszéltem a békéscsabai márkaszervizes sráccal, aki tényleg azt mondta, hogyha nem muszáj akkor tényleg nem frissítenek, mivel akkora az adatcsomag, hogy “könnyen becsúszhat” egy hiba, bár azt hozzátette, hogy ez általában a régi bmwken fordult elő inkább. És ezt még hozzátette, hogy csak akkor szoktak úgymond frissíteni, ha maga a gyár küld ki valamilyen javítószofvert, ha az előző rossz.
Kicsit rossz azért, hogy míg egy tesla magának megcsinálja a garázsodban a frissítést mindenféle emberi beavatkozás nélkül, addig a bmw márkaszervizekben ellenőrzött körülmények között nem szeret frissíteni mikor szeretnéd.
Igazából még annyit furcsállottam az egészben, hogy azt se tudták megmondani, hogy mik azok a főbb pontok amik változtak, kb úgy mint ahogy a telefonon alkalmazást frissítesz és kiírja mi az új. :D
Rákérdeztem hogy mi a helyzet a CD szolgáltatásokkal, mert kicsit olyan ez a helyzet mikor megkérded a csajodtól, hogy mikor készül el, erre az a válasza hogy “hányszor mondjam még, hogy 10 perc, felesleges 5 percenként kérdezgetned” 😄😄 Tulajdonképpen semmi érdemlegeset nem mondott, annyit tud, (bár gondolom ez is sok éve válasz) hogy a szolgáltatóval tárgyalnak...😅