nukee
2018.04.13
|
|
0 0
11419
|
Sziasztok!
Ahogy latom eleg sokan szenvednek a teli allas utani nem indulassal.
Nos en is csatlakoznek. Telen ugye nem hasznaltam, most viszont mar jo lenne. Tel utan rogton be indult egy proba erejeig, nem is nyustoltem. Majd amikor este nem indult, neki alltam szorakozni vele, ameddig jutottam, hogy a benzin le folyik a karbiba. Es nem tudom miert, de beindult. Olyannyira, hogy leallitottam osszeraktam es ujra beindult majd mentem vele 1 es fel kort a kornyeken es megallt. Nem indult. Mivel sotet volt nem foglalkoztam vele. Masnap munka utan, mondom megprobalom. Elsore indult! El mentem vele vagy 6km-ert 1x le is allitottam. Semmi gond vele. Na mondom kiraly reggel tudok vele menni. Hat nem, reggel nem indult el! Majd megint hazaertem es pocc roff indult elsore! Ugye ez volt csutortokon. Most penteken esett reggel de mondom megprobalom. Elsore indult! Na mondom szuper mert este ugy is megyek vele el. Este eljott, felpattantam ra, elsore indult, majd kb 2km mulva lefele a feluljarorol megallt. Es azota se indult el. Mi lehet vele? Se berugni se oninditozva nem akar menni. Uzemanyag jon a tankbol. Neha olyan mint ha elkapna de nem! Otlet?
Koszi!
|
|