Zoli1949 Creative Commons License 2018.04.13 0 0 3813

Szervusztok Urak!

Már többször hangsúlyoztam, hogy a piac eladóktól és vevőkből áll. Még az előbbiek igyekeznek a legmagasabb áron megválni áruiktól, az utóbbiak viszont a legolcsóbban igyekeznek megszerezni. Még cizellálja a dolgot, hogy ugyanazon termékek ( legalább is a mi érdeklődési körünkben ) nagyon eltérő műszaki állapotban jelennek meg. Mivel a valóságnál sokkal jobb minőségű fényképeket lehet készíteni, ezért még a felületekre felkerülő képekben sem lehet bízni. Ezért vételnél én a személyes átvételt létesítem előnyben, eladásnál pedig igyekszem a legjobban leírni a termékemet és senkit sem szeretnék átverni.

Jó hosszú lére eresztettem a bevezetőmet, aminek a lényege:

- senkinek sem kötelező a felkínált árut megvenni, ezért felesleges a bántó jelző ( jelzők )használata

- érdemes utána nézni az eladó személyének, mert ez garancia is lehet a termék állapotára

- aki erre a piacra lép eladóként, annak számítani kell arra, hogy az áruját, vagy személyét kritika illeti, amit nem biztos, hogy könnyű megemészteni. ( habitus függő )

Már korábban írtam, hogy tizenhárom évig aktívan jégkorongoztam.  Akkor a problémákat a jégen néhány pofonnal lerendeztük. Természetesen itt ez nem lehetséges. Viszont  az én tűrő képességem az átlagnál magasabb, ezért eddig  itt a fórumon még senkinek sem sikerült megsérteni.

Üdv: Zoli

Előzmény: István Somogyi (3812)