vggeri Creative Commons License 2018.04.09 0 0 2000

Kedves T0to,

5 nappal ezelőtti (1973-as) hozzászólásodat olvasva, a CN37-et kipróbáltad, és nagyon de nagyon bejött, egészen odavoltál érte. Ennél jobb indokot mástól sem fogsz kapni arra, hogy bizony ez egy jó választás! :)

Egyébként jó tanácsokat is kaptál, érdemes pl több hangszert kipróbálni, hogy biztos a neked legjobban tetszőtt vedd. Ha pl Budapesten vagy és elmész a Tajti music-be (=Hangszerplaza), vagy az El Doradóba a nyugatinál, akkor a Yamahákat és a Rolandokat is kipróbálhatod. (Gondolom a Kawai-t a Budapest Zongoránál tesztelted.) 

Egyébként a CN37 szerintem is tök jó, én örülnék ha az lenne a zongorám otthon. Sokszor próbáltam, és közel álltam hozzá hogy vegyek egyet én is. Én végül a Yamaha CLP-645-öt vettem magamnak, ami egy kicsit még jobban tetszett, de ugye ez mind szubjektív.

Azt nagyon jól látod, hogy csakúgy mint a digitális fényképezőknél, mindig van plusz egy fícsör, valami extra, amit az egyel feljebbi modellbe beleraknak, hogy arrafelé csábítsanak el. Ha viszont leülsz egy zongora mellé a boltban, játszol fél órát, és baromira tetszik, akkor az a legfontosabb! :)

Sok sikert, és jó zenélést a családnak! Remélem én is fogok majd a lányaimmal együtt zenélni, egyelőre még kicsik, úh én zongorázok ők meg táncolnak :)

Előzmény: T0to (1998)