headchef Creative Commons License 2018.04.08 0 0 4148

Mikor még a régi cégemnél dolgoztam több mint 6000 kiállás volt (bevásárlóközpont építése még a kezdetekben) röviden, telefon, erőátvitel, világítás, riasztó, kamera. Szal azt mondod, hogy anno a vezetőség rosszul döntött mert kedvezményt kellett volna adjon? Akkor egy évig 20 alkalmazott után ki fizeti a járulékot, hogy alakul az adózás? A 20 emberből egy évnyi munka után melyik ne kapjon fizetést?  Vagy a vezetőség mindenkinek átutalja a nem létező bevételből a fizetését, és veszteséggel zárják a projektet, sajnos ez nem az a kategória amira azt mondják egy évben egyszer elmegy...

Valószínüleg itt majd sokan azt mondják, persze kedvezményt kell adni... a cég meg majd vegyen fel hitelt a banktól, vagy még azt sem inkább szépen haladjon a csőd felé. Erről sokat lehetne vitázni, de most effektív 180 kiállás az sok vagy kevés, mert ez volt a kiinduló. Én azt mondom a jó szekembert meg kell becsülni legyen az bármilyen  szakma, én nem sajnálom senkitől sem a pénzt, ha becsületes munkát végez,  sosem alkudoztam még az autószerelőnél sem, lehetett az 130 vagy 200 ezres számla. Nem azt mondom, hogy milliomos vagyok, vagy nekem ingyen adják a pénzt, de egy vállalkozást működtetni a mai világban az nem egyszerű főleg itthon. Aki ebben dolgozik az tudja miről beszélek, én a szakértelmet és a jó szakmunkát megbecsülöm és szívesen hívom vissza az ilyen szakit, mert tudom mire számíthatok.

A kókler kókányolókat, meg régen is elhajtottam és most is ezt teszem! Akik ugyanannyit kérnek el mint más, vagy még néha többet is, de végzettségük bizonyítványuk sosem volt... és nem is lesz.

Szal aztán engem lehet itt kővel dobálni ha valakinek valami nem tetszik, én elmondom a véleményem ha akarom, és más is elmondja ha akarja... én el is várom. Kinek a pap kinek papné.

Előzmény: Varek1 (4146)