youlcsi Creative Commons License 2018.04.06 0 0 25757

Sziasztok!

tavaly ilyentájt is írtam, de akkor végül nem éreztem elég bátorságot magamban, hogy nekiessek... szóval van 2 db most már 2éves citrom (vagy vmilyen citrus?) csemetém. Nem tudom miből nőttek, igazából 3 db van, de a legkisebb még 10 cm sincs (3 db levéllel) így 2 év alatt, illetve a 2 nagy is elég különböző, azonos körülmények között más levélméret, az egyik csak nő magasra, a másik kb 2/3 akkora, de már rég elágazott, stb. de mindkettőnek kb kisujjnyi törzse van, szóval egész szépek már.

A lényeg, hogy szeretném, ha teremnének, citrom oltóágat tudok is szerezni (aztán majd a másikra keresek másmilyet).

Viszont az oltással problémáim vannak. persze tudom, legrosszabb esetben kinyírom az enélkül meg vsz sosem termő fákat, szóval nem gáz, de azért egy kicsit mégis :)

Szóval most rákerestem az oltásra, és kicsit belezavarodtam, mert bár ennek hívtam, de én mindvégig szemzésre gondoltam, és youtube videók is elsősorban azt adják ki. Szóval akkor tulajdonképpen mit is fogok csinálni?

Van valami klassz leírás, videó, tutorial, ami alapján bátran neki fogok tudni állni?

Köszi :)