kecsegedzsesz Creative Commons License 2018.04.04 0 0 25473

1028 a fajsúlya. Megkóstoltam, nem volt savanyú, de viszont az élesztő íz dominált.

Az idő szűke miatt a janijani féle ötletet voltam "muszály" megvalósítani, 10g budafokit csak simán belemorzsoltam.

Hogy ne legyen "íztelen lötty" bízok a cukor helyetti 1kg ízfokozóban amit eredetileg belekevertem.

Legközelebb majd csak hétvégén találkozok a sörpalántáimmal, de közben a kijelölt illetékesem óra pontossággal fog be számolni nekem a fejleményekről:-)

 

Köszönöm a tanácsokat, most már más dolgom nincs mint kivárni, hogy mi lesz belőle.

 

Tanúlság:   tartalék élesztőt kell itthon tartani.   

De viszont azt honnan tudom, hogy melyik típusú sört milyen élesztővel tudom leerjeszteni?