Törölt nick Creative Commons License 2018.04.01 0 0 82

Friss húsvéti hírek!      Lemondott Orbán Viktor miniszterelnök, kiegyezne a választások előtt
                                   a demokratikus baloldali progresszív erőkkel a Fidesz és elvesztené
                                   a választást, a Fidesz a szavazóit arra buzdíttotta, hogy egyéniben 
                                   szavazhatnak a Karácsony-kormányra , hogy kisebbségbe kerülhessen
                                   a Fidesz, elfáradtunk, mondta Orbán Viktor, és lemondott a húsvéti
                                   vacsorájáról is!

Gratulált Emmanuel Macron francia elnök Márky-Zay Péternek 
                                   a hódmezővásárhelyi győzelemhez és bocsánatot kért, amiért
                                   március 15-én nem tudott ellátogatni Hódmezővásárhelyre,
                                   de nagyon hangulatban volt Brigitte, gyerekeket szeretne, és

én nekem a helyem ilyenkor a feleségem mellett van , és
                                    én is szeretném, ha lenne egy fiam, aki hasonlóan nagyágyú lesz,
                                    mint most én, közölte Macron!