loncsika8
2018.03.25
|
|
0 0
2666
|
Kenyérbogar. Nekem is a hálószobában voltak, ahol csak ruhák és bútorok voltak vannak. Másnak is leírom okulásképpen hogy honnan jöttek ezek a bogarak. Vettem egy lakást, amiben tölgyfa parketta volt. Mivel rossz állapotban volt ezért föcsiszoltártam, laktóz tártam és a hézagokat bejavíttattam. Hívtam is egy Parkettást akit egy parketta boltban ajánlottak Szegeden, aki ki is jött és nekilátott a munkának. Egy év múlva derült ki, hogy a hézagokat rozsliszttel fugázta, amibe belepetézett a Kenyérbogár előzőleg. Egy ismerősöm mondta. Ami parketta lakkján is keresztülfúrta magát szépen. Hemzsegtek, a kukacok is. A hézagoknál látazottak a kerek lyukak, hol kijöttek a bogarak. Aztán befújtam az egész parkettát fekete Mortein-nel És ez hatásos volt, már csak egy-két db van évenként. Persze félévente érdemes újra fújni, hogy kipusztuljanak. Nem tudom még meddig jönnek elő, de az egész fugát ki kellene szedni és újra csiszolni, lakkozni, fugázni. Nagy munka lenne, főleg hogy benne lakom. Így marad a Rovarirtószer. ☹ |
Előzmény: csibyhajni (1264)
|
|