Tomi5244 Creative Commons License 2018.03.22 0 0 349

Sziasztok!

Suzuki Swift 2016-os évjáratú autómba próbálok kajtatni egy 2 dines fejegységet. Pontosabban méretpontos, gyárihoz hasonló érintő kijelzős eszközt. Van belőle bőven, kértem a hazai CMP médiától is árat, de horror amit írtak.

Találtam egy Windows CE 6.0 alapokon nyugvó kivitelt. xtrons pf71szks. Videók alapján, gyors és letisztultnak látszik. Fontos lenne a BT telefonálás támogatása, ami elvileg megy is, kérdés, hogy a win CE 6.0 rendszere okos és stabil annyira, hogy pl autó indítása után automatikusan csatlakozzon a BT-hoz? (mármint ha már előtte párosítottam egyszer) Vagy mondjuk, ha rádió funkciót használom, attól még a háttérben átkapcsol BT telefonra, ha hívnak. Tehát a multitasking része menne?

Lehet nagyon alapot kérdeztem, de 70-80 ezres tételről van szó, nem akarok mellé lőni. Amúgy iPhone telefonnal lenne párosítva.

Xtron link

Néztem androidos kiviteleket is, de azok 20-30 ezerrel drágábbak. A cél az lenne, hogy a BT telefon kapcsolat stabil és automatikus legyen. Egyébként ezek a rendszerek gyorsan bootolnak, vagy perceket kell várni? Mert akkor lehet hagyom a dolgot.  

Véleményeket előre is köszi.
T