idooogeep Creative Commons License 2018.03.17 0 0 410

A kappitány  a nagy kucdavadászat után lihegve sétálgatott vissza a bázisra, maga előtt hajtva a kucsákat.
Miután épp  úgy gondolta az idő, hogy neki esni kell, bizony szép számmal gyülekeztek az út mentén a tocsák, ami egyúttal azt is jelentette a kucsák számára, hogy nekik abban bezony meg kell feredni.
Amikor  kijöttek már  vagy a tizedik pocsoly és Á-ból, és a szőrük közé tapadott vizet erőszakos rángásokkal  rázták ki magukból, a kappitány is úgy gondolta, hogy neki bezony huggyoznia kelle.

Ezt meg is mondta a kucsáknak, akik a bejelentésre éles  és hosszantartó vauzással reagálódtak.

Ahogy gondolta  a kappitány úgy is tette, bár másnap már kijózanodott állapotban szóvivője által komolyan  kijelentette, hogy nem is úgy gondolta.
Nem is huggyozott, csak úgy csinált, és mivel a szél is éppen  feltámadásban volt, megtanulta az alapvető szabályt, hogy szél ellen nem lehet pisálni.

Gondolta menti a menthetőt, így kevésbé fájdalmas, hogy a kucsák szeme láttára lehuggyozta saját magát....

Most már várd ki a végét, ha eljutottál idáig:

Nem szó szerint értette a miniszterelnök úr”

Hír TV

2018. március 17., szombat 12:35, frissítve: szombat 12:52

Védelmébe vette Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő Orbán Viktort március 15-ei beszéde miatt. A szentesi politikus nem fenyegetésnek, hanem inkább határozott kiállásnak véli a kormányfő által elmondottakat, szerinte Orbán Viktor nem szó szerint értette, hogy elégtételt venne ellenfelein.

„Az elégtételt nem hiszem, hogy szó szerint értette, sőt biztos vagyok benne, hogy nem szó szerint értette a miniszterelnök úr. Halottam személyesen a Kossuth téren is ezt a mondatot. Gondoltam, hogy az ellenzéki sajtó ezt ki fogja egyből ragadni a nagyon fontos és szép mondatok közül. Úgy gondolom, hogy vannak azért olyan szervezetek, vannak olyan helyzetek, amikor sokkal határozottabbnak és erősebbnek kell lenni” – jelentette ki Farkas Sándor.

Szóval akkor mégis jól tettem, hogy lehuggyoztam saját magam? Elmélkedett  kappitány:-)