Szil25TDS Creative Commons License 2018.03.17 0 0 20828

Sziasztok!

Kedves 325tds-em elkezdett szivatni mostanában. Az elmúlt napokban semmi gond nem volt, beletettem majd 700km.-t a hétvége alatt. Még hétfőn is mentem vele semmi gond, majd következő induláskor kellett tekerni, hogy elinduljon. Másodszorra indult el, aznap mentem vele többet is semmi gond nem volt, másnap reggelre természetesen ugyanez a hiba. Műanyag takaró fedelet leszedtem, résolaj csöveket megnéztem, 2db. cső, - a jeladósnál és az előtte lévő porlasztónál tiszta gázolaj volt. Mondom oké kicserélem az lesz a baj, a többinél rendben volt. Kipucoltam a porlasztók töveinél a koszt meg a gázolajat, hogyha folyás van látszódjon majd.. Kicseréltem, próba indítom teker teker elkapja, leáll, próbálom még 1X teker teker elindult, picit egyeletlen volt, de 1-2 mp. és kisimult, járattam 1-2 percet leállítottam. Ma reggel ismét megpróbáltam, felnyitottam már látom, hogy buborék van az üa. szűrő előtt, elég nagy - természetesen ugyanúgy baszik indulni. Egyszer kétszer próbáltam, de most sztornóztam mielőtt az akksit lemerítem. Lehet, hogy maradt benne még levegő és menni kéne vele, hogy kidolgozza? Vagy, - és ez a legvalószínűbb valahol levegősödik, a jeladósnál vagy valamelyik porlasztónál?  Ha beindul nem köp ki hatalmas füstöt, nem kopog, és ugyanúgy megy mint eddig. Ha valakinek van ahsonló tapasztalata, azt nyugodtan ossza meg velem/ünk. :)

Szép napot mindenkinek!