nebulo0
2018.03.13
|
|
0 0
26731
|
Üdwv!
WV Bora 1,4 16v AHW
Néhány napja elkezdett vacakolni a csomagtér ajtó zárja. Ha a központi zárral nyitottam a kocsit, 10 esetből 3 - 4 alkalommal nem nyílt a csomi ajtó, csak ha kulccsal is nyitottam. Volt rá eset, hogy csak többszöri kulcsos nyitogatás után nyílt. Majd vasárnap, míg egy parkolóban várakoztam, felnyitottam a csomagtér ajtót és megnyomkodtam/piszkáltam az átvezető kábelcsövet, ott ahol látható volt a rendszeres behajlás lecsukáskor. Nem kellett volna! Azóta sehogy sem tudom kinyitni a csomagtér ajtót. Próbáltam informálódni néhány fórumon, illetve telefonon is beszéltem már olyan "klubtárssal" aki hasonlóan járt. Az összeszedett infók alapján, a hátsó ülések felől bemásztam, leszedtem a belső kárpitot és sikerült kinyitnom! Sajnos, az egészet tüzetesen átnézve sem tudtam rájönni, mi lehet a gubanc... Ha a központi zárral nyitva a kocsi, megérintem a felnyitó "kilincset", a motor zúgását hallani 2 - 3 másodpercig. És ennyi. Kulccsal sem tudom továbbra sem nyitni.
Tudnátok ajánlani valakit, aki ért hozzá, és megnézné? A 10 ker-ben vagyok. Természetesen a környező kerületekbe is elgurulnék a megoldás érdekében.
|
|