Eipein
2018.03.07
|
|
0 0
8435
|
Köszi, az esőtől én is félek (első utunk ide), melyik hónapban voltatok, hogy mindig esett? Ilyen helyismerettel mely villákat/palotákat ajánlanád feltétlenül megnézésre, mert ahogy visszaolvastam, a többség a Mór várat és a Pena palotát részesítette előnyben. Talán, mert egy busszal lebonyolítható, vagy a többi érdektelen? Páran említették még a Q.R.-t, és ennyi. A paloták be vannak rendezve, vagy üres termek vannak? Egy egész napot szánunk Sintrára de nem tudom, fizikailag hány kastélyt képes az ember bejárni, ha egy-egy kert is órákat vesz igénybe?
Próbálunk majd képeket készíteni, de lejjebb geodo1 blogján (http://maszekutazos.blogspot.hu/2015/05/par-portugaliai-pillanatkep.html) vannak gyönyörű felvételek Sintráról is, ha még nem láttad. A fotók alapján én is teljesen beleszerettem.
Kabinbőröndünk lesz, nem gondoltam feladni. De ha mégis elveszik és mennie kell a raktérbe, nem tudom a kivett holmival mit tudok tenni? Pl. tabletet vagy ebookot a kézben vajon felengedik, vagy még azt sem? |
Előzmény: bye silk (8433)
|
|