Zsu_1985 Creative Commons License 2018.03.07 0 0 22452

Eszter, Vénusz, Lidi, Néró,Bolgár Rezi, Jupiter,Viktória, Pölöskei muskotály, Hamburgi muskotály, Moldova, Itália       ilyen szőlőim vannak, mindegyikből 2 tő.  Hát ha nem muszáj nem permetezném őket,bár azt nem tudom,hogy így mire számíthatok.. kérdés,hogy ha amúgy is végigmegyek Championnal a gyümölcsfáimon, akkor érdemes-e a töveket befújni..(ha igen ezt hányszor ismételjem meg). Vagy egy másik alternatíva,hogy ajánlotok egy bio permetszert,ami tuti jó ezek ellen. Nem vagyok hozzáértő,de az Itália gondolom igényelne némi növényvédelmet..Persze jó lenne, ha "bio" maradna, kérdés ki mit ért az alatt, mondjuk én a paradicsomjaimnak is adtam tavaly egy kis tápoldatot mikor növekedtek,akkor muszáj volt.. párszor kint is, de nem permeteztem őket külön..ha csak "félig bio" maradna az is szuper lenne..de nem voltak agyon kezelve..de azt sem akarom,hogy veszek mondjuk 6-7 féle sygentás cuccot,és végigfújkodom, két gyerek mellett nincs ennyi időm..tehát próbáljatok meg úgy tanácsot adni,hogy ezt figyelmbe veszitek, mint a kettős Guyotnál, hogy azzal több munka lesz. De majd arra később visszatérek,hogy mit válasszak :)