Leírtam pontosan. Egyszerűen kiszállok ( pl kereket fújni, nagynyomással lemosni, de a javítás után a fóliás is panaszkodott, mikor mentem érte ) a kulcsot bennhagyom a leolvasóban. A teljes zárásnál a különbség a tükör behajtása volt, ekkor nem csak a csomagtér ajtót, hanem az összeset bezárta. Régebben írtam, hogy nem működnek a kulcs nélküli dolgok, nyitás zárás indítás. Szerintem nem része ennek a "Business" felszereltségi szintnek. Ahogy a tükörbillentés sem hátramenetben. Mindegy, ezekkel együtt tudok élni, de ez a bezárás aggaszt.
Egyébként pont a te javaslatodra cseréltem elemeket pár hónapja, nem hinném, hogy az a gond.
Két dologra gondolok, az egyik, hogy sérült volt a hátulja, amikor frissítettem, a másik, hogy esetleg nem vették le az aksi sarut a javításnál, és esetleg úgy hegesztettek ( bár nem tudom, hogy kellett e egyáltalán hegeszteni bármit, mert az ajtót, a lökhárítót cserélték, a hátfal passz ).
Tehát reményeim szerint vagy egy saru levétel pár percre, vagy az utolsó fw újra telepítése megoldhatná a problémát. Ha nem, akkor marad a két kulcs, többet én már nem költök rá egy darabig.