satran
2018.02.19
|
|
0 0
15673
|
Sziasztok bocsi hogy ilyen hosszú leszek adott egy 2005ös 1.2 chevi kalos. Tavaly nyáron vettem ősz óta elég fura dolgokat produkál. Kétszer meg állt menet közben +chek lámpa,irány szakszervíz. Fő tengely jeladót cseréltettek. De az alap járat nem javult. Ingadozó alap járat akár 2500ig is,most már csak 1500, 40 50 60km/h tartott tempónál bele rángat olyan mint ha elvenné a -gáz pedált. Üresbe 1500as fordulat. Amiket cseréltem gyertya+ kábel, vezérszijjak, hő gomba( lehet nem jót adtak) üzemanyag szűrő. A szerelő a másik cseréltetett szívó sort mert h valahol falsot szív. Hiba meg maradt. Vettünk új kartel -gáz csöveket,hiba még mindig meg van. Cseréltem map szenzort, fojtószelep,egr takarítva,hiba még mindig fent áll. Már hat szerelőn túl vagyok és semmi. Lehúztam a lambda szonda csatiját, hiba kódot nem irt ki csak második indításra. De nem érezni változást. Majd visza raktam nem volt lámpa csak majd másnap. Most a lámpa ég. Senki nem talál hiba kódot így nem is tudják mi a baja. Van valakinek ötlete ,mert én tanácstalan vagyok. Előre is kösszi |
|