Magdolnna Creative Commons License 2018.02.15 0 0 1397

Most néztem milyen régen írtam ide, el is szégyelltem magam, mert fontos ez a topik.

Szívesen és örömmel olvasom az élménybeszámolókat, a Postamúzeumot fel is jegyeztem, egy pesti sétánál szeretném majd útba ejteni, ahogy a kelet-ázsiai múzeumot sem láttam még, és jó, hogy még egy rakás felfedezésre váró hely van a mi fővárosunkban is. Ehhez hasonlóval a Balatonedericsben látott Afrika múzeumban találkoztam, kis állatfarmmal kiegészítve

Az idegen vezetést is szeretem, nekem megéri az a kis kellemetlenség, hogy sokan vagyunk együtt és haladni kell a csoporttal, viszont cserébe plusz információkat, érdekes dolgokat hallani.

Dmmddm, az a szentendrei kirándulás is hangulatos lehetett.

Az utóbbi hetekben filmvetítéseken voltam, ahol az alkotók is megjelentek. Ilyen volt a Hentes, a k@rva és a félszemű. Nem is annyira a film nyűgözött le, hanem amikor a vetítés végén megjelent Hegedűs D. Géza, mínusz harminc kilóval a szerephez képest és ahogyan testközelből láttam hallottam, illetve némi betekintés a film készítés kulisszáiba, ezek jobban érdekelnek sok esetben, mint maga a film.

Előzmény: Csimpolya (1396)