Schaf Creative Commons License 2018.02.14 0 0 73705

Értem.. tehát ha leírjuk neked, hogy hiába veszed meg a kütyüt ahhoz még ennyi eszközt kezelő felület nem lesz, akkor az nem világos és javasoljunk megoldást...

A következőképpen látom...
0 Ft befizetéssel (na jó filléres hardverrel) akarsz olyan szolgáltatást ami alapból nem olcsó (és eleve az igényeidnek megfelelő célhardver kellene hozzá), de mindazt tudnia kell amit te szeretnél... Gondolom az plusz pont számodra, ha okosba, meg ÁFA nélkül is lehet..

Magyarország én így szeretlek... :D

Egyébként némi keresgéléssel már 4-6 USD körül találsz olyan cuccot, ami kvázi egy SIM kártyával képes lesz a pozicióját elküldeni adatkapcsolaton...  --->  "Mini GPS Tracking With Bluetooth Auto Car Pets Kids Motorcycle Tracker Device With Online Tracking System Anti-lost Tracker New"

A probléma az, hogy ez se userbiztos nem lesz, se az üzemidejét tekintve hosszú életű (azokkal a paraméterekkel amit te akarsz)...    A személyiségi jogi részéről ne is beszéljünk a dolognak, mivel májustól egy ilyenért több millió forintra is megvághatnak még akkor is, ha elviekben az ügyfeled aláírta hogy tud róla (mivel a beszerzett GPS adatok kezelésének is változik a módja)...

Szóval el kell keserítselek, de nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe egy ilyen szogáltatás-.. te csak a hardvert meg az adatkapcsolatot látod, de a háttérben millió egyéb szar van aminek meg kell feleljen a rendszer...  MERT TÖRVÉNY.

Előzmény: Centi the real (73704)