Nekem van egy ilyen kis ledes, mint, amit a jófogásról linkeltél, csak az enyém 100 ledes. Valami 700 forintért rendeltem Kínából házhoz szállítással. Borzasztó gyenge, szinte hasznavehetetlen, inkább felejtsd el. Ugyanott van 15 és 18 wattos 3000-3500 forintért is. Azok jobban hangzanak, de nem túl erősek azok sem.
Van egy sejtésem, hogy a 18 ledesben 18 5630-as lesz. Olyat is próbáltam már, nem túl acélos, de messze jobb mint a kis led. Olyan 5-6 w a tényleges fogyasztása. 20-30X20-30 cm szerintem, amit meg tudsz ezzel világítani, bár én olyan 30 cm magasan használtam. Én azt mondom, hogy nyolc-tíznél kevesebbel meg se próbáld és még az sem lesz tökéletes. De ez máris cirka 30.000 forint és nem sokat ér. Valószínűleg kevés lesz.
Én inkább lebeszélnélek ezekről a lámpákról, főleg ilyen áron. Jobban jársz ha fele vagy harmad ennyiért fehér ledeket keresel. Vagy 120 cm-es fehér fénycsőből kettőt beteszel az jobb lesz.
Ezek tényleg elég gyengék és Kínából 800-1200 forintért rendelhetőek. Nem érik meg.
A Netrinos-t nem ismerem, de az sem tűnik igazán jónak. Főleg nem három ezerért.
Én egyiket sem venném meg ennyiért.