djuice Creative Commons License 2018.02.09 0 0 1934

"nem értettem az áradozást, de gyanítottam, hogy olyan profi zongoristák (vagy kereskedők..) magasztalták..."

Egy kis dohány egyes művészeket sem tántorít el attól, hogy bármit reklámozzanak. Akkor egy kereskedő sem fog kardba dőlni ha valamit el kell adni.
Hogy is volt a 90-es évek szlogenje? Van az a pénz, amiért bárkinek képes korpásodni a haja... :D

Amúgy meg ez a márka misztifikáció pont olyan, mint az autóknál, hogy most Mercedes, Audi vagy BMW stb. Kinek mi jön be adott szinten. Ezért nem úszható meg a saját tapasztalat. A vélemények csak iránymutatók maximum, mintsem kész döntési koncepciók (jobb esetben).

"az FP-30 füleserősítője elég gyengécske, érzékeny az impedancia-illesztésre."

Én mindent saját fülessel szoktam próbálni, mert a boltokban kiakasztott förmedvények, amik még jópár arra járó fejére is ráizzadtak, inkább risztanak mint vonzanak + a sajátom hangját ismerem is.

Amúgy pont én is nemrég vettem új minőségi fülest mert kezd galyra menni a régi, mégpedig a szakma egyik megfizethető standardjét: https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/akg/k240-studio-p3111805/

"ipad jó, de az nálam nem tartozik az említett kategóriába"

Aranyosak az ipadek, csak valóban drágák. Nekem AIR 2 volt 128 gigás. Az több mint 100 ezerbe fáj használtan is, aztán nem sok mindent tudtam vele kezdeni értelmesen zeneileg, mert főként csak egy hobbi cucc. (Pl. nem tudsz csak 1 alkalmazást egyszerre futtatni hangszer tekintetében + vegyél hozzá átalakítót vagy dokkolót szintén nem kevésért, amivel midizheted...) Úgyhogy inkább elbizniszeltem egy Mac Minire. De valójában ezen összegek feléből ragyogóan összerakható egy hackintosh is meg bármi...

"lecseréltem egy érintőképernyős 19"-es monitorra"

Na ez engem is érdekelne! Hol kapni és milyen az?

Előzmény: mizu12 (1929)