Domi Jani Creative Commons License 2018.02.08 0 0 13903

Igen mindegyik hibakód olvasással kezdte, és mindig más más hibát tárol a kocsi computere. A legtöbbször felső holtponti jeladót jelzett, ami már többször is cserélve lett egyszer amiadt hogy egy körforgalomban állt meg a kocsi és önindítóval vonszoltam ki belőle hogy legalább a többi autóst ne korlátozzam. De a fő probléma előtte is és utána is fennált. Olyan 5-8 éves probléma ez attól függ honnan nézem mert eleinte ritkán de lórugással kezdődött, aztán átment enyhe sima letiltásba. Az alkatrészek amiket említettem azokat emlegették de nem tudom melyiket pucolták, merthogy ez "HDI hiba" hogy koszolódik valami... És igen egyáltalán nem értek hozzá, ha értenék már neki álltam volna csavarjaira szedni és átnézni elpucolni és össze rakni. Éppen ezért fordulok ide mert itt sok a C3as tulaj sok tapasztalat stb, hátha van/volt valakinek hasonló baja.

EGR szelep egyszer már felmerült rendeltünk is egyet pontos típus alapján, megjött és totál máshogy nézett ki, csatlakozása is. Aztán visszaküldtük aztán a szerelő egy másik nagykernél is megpróbálta és az is ugyan azt tudta volna csak. Azt mondták hogy az enyém beszélget a computere a másik amit küldték volna a egy "fapados". Ezt akkor el is vetettük mert se előtte se utána nem dobott fel EGR hibát. Na erre várjatok gombot!