gejza!
Nem utólagos magyarázkodás, de a tudatalattim viccelt meg, mert pont mielőtt beírtam azt néztem, hogy ha kikapott volna a Milan utolsó helyre csúszott volna...
Barca: továbbra is tartom, hogy olyan irgalmatlanul jó sorsolásuk volt az utolsó 10 fordulóra, hogy egy jól felépített stratégával becsusszanhattak volna. Ha tegnap behúzzák, jövő héten nyer Maccabi és utána a rengeteg rivális aki küzd a 8-ért. De valami nem stimmelt tegnap se...
Adam:
Tudom hogy kell kiejteni:)
spider8:
Bevallom férfiasan az első félidőt:) De annyi elég volt. Az első félidőben szinte senkit nem lehetett dicsérni a Realban, 12 ember halmaza. Annyira nem működött semmi, hogy azt rossz volt nézni. Azért jó lenne ha felépülnének a sérültek, mert pl Campazzot nézni szenvedés, minden csak nem irányító.
Khimki: rohadt mákos csapat:) ilyen teljesítménnyel jobb helyeken nem ússzák meg 20 alatt, de ma nyertek, ráadásul a Malaga talán az utolsó esélyét szalasztotta el a 8-ba kerülésre. Év elején nem gondoltam volna amúgy, hogy ezt mondom:)
Baskonia: ott a cél előttük, már csak egy közte. Valahogy nekem rohadt szimpi csapat, kár hogy Ádi eljött onnan!