SOHA: ilyet már hallottam.
Nekem a 2. Szegény nagyapám mindig emlegette, ő szerette a "kirándulós" Peugeotot, még a '30-es években, talán ez hagyott nyomot bennem, na meg a 7 ülés lehetősége 3 gyerek mellett és így lett 307. De visszatérve az első sorra: szóval aki kis pénzért jut Peugeothoz, majd szidja, mint a bokrot - és ilyenek vannak szép számmal -, csak egybe nem gondolnak bele: leharcolt sz*rt vettek, amire a gazdája nem költött, csak beletolt 100 ezret és eladta. Más megvette, ezt-azt kicserélt, és tovább adta, mert újabb hiba jött. Aztán a 3-4. vevő meg sohatöbbéfranciátozik, amíg él.
Akkor nyisd ki a szemed/füled és olvass buzgón, hogy aki 10-20-30 millás vadonat új német, amerikai, japán (na jó, abból kevesebben) kocsival kerül szopóágra, az mit szól. És ezek után sohatöbbénémetet, stb? Szerintem mielőbb szállj ki belőle, nem érdemes olyanba ülni, amit gyűlöl a "zember". Valahogy érzi a kocsi is és jól be is tart ilyenkor. A 20 perc rádiózás meg nehogy akkora baj legyen már. Inkább gáz, hogy a rádió vételi jele gyatra. De ma már van netrádió, meg Alis bt hangszóró (kihangosító), ami megkockáztatom jobban is szól a gyári rendszernél, és bír vagy 10 óra lejátszást minimális mobilnet fogyasztással, szóval ha csak ennyi gondod van, ez legyen a legnagyobb.
A használttal egyébként én is megszívtam, már 3 nap múlva, ahogy elhoztam. Aztán folyamatosan. Kifogtam. A Peugeot meg a 307 óta - amelyik először volt az év autója - néhány csudajó masinát lerakott az asztalra. Ha tehetném, és lenne annyi pénzem, továbbra is márkahű lennék azt hiszem. Ha tehetném, azért elgondolkoznék esetleg valamilyen kisebb koreai szedánon, de még mindig jól jön a 7 ülés és nagy raktér, pedig a lányaim már ritkán utaznak velünk. De nem tehetem, így nem is gondolkozom ezen. Ennyit ehhez.
Szia Sbojan:) Én is így vagyok ezzel, és nem hagynám cserben a verdát, amit ez sem tett meg velem. Én is minden rezdülését ismerem, el nem adnám, legfeljebb oda, de a lányaim Pesten/Amsterdamban nem sokra mennének vele, inkább nyűg lenne nekik. Hibamentest a Citrohoz is:)