Kedves Brumi!
Ez a blog is szerintem egy fizetett, bújtatott hirdetés, nagyon egy klinikát "nyom".
Az eljárások összehasonlítása szerintem korrekt minden oldalon - de itt ahhoz képest, hogy a Budai Szemészet oldala, teljesen objektív a leírás
https://www.budaiszemeszet.hu/lezerkezelesek/lezerkezelesek-magyarorszagon
A kezelések/módszerek különböznek: magában az eljárás rendjében. Az eljárások különböznek a technológiában - pontosan milyen gép csinálja, milyen műszerek, stb.
Illetve szerintem ami nagyon fontos, az, hogy ki operál. Nincs az a high-tech gép, amit egy nem tapasztalt orvos nélkül jól működik. Én ezért mentem a Budai Szemészetibe - mert ott 3 féle kezelés van - PRK, LASIK és FEMTO és így teljes képet kaptam az eljárásokról és nagyon szimpi volt Nagymihály Attila orvos, aki ott operál, egy csomó video van fenn ahol beszél és akartam már személyesen is látni :)
Volt még időpontom más klinkára is, azt terveztem hogy legalább 3 helyre elmegyek, de végül nem mentem, mert úgy éreztem hagyatkozom az első benyomásra, ami jó volt.
Amúgy az alkalmassági vizsgálat az semmi! Attól ne félj! Egy kis vizsgálat, szemcsepp, aztán meg homályosabb látás, de nem vészes, villamossal simán hazamentem!
Sok sikert, majd írd meg mi volt a tapasztalat! mert értelemszerűen ez csak egy vélemény és mivel elégeett vagyok, ezért elég szubjektív!