Smíró Creative Commons License 2018.01.28 0 0 122834

RHR-ről ugyanaz a tapasztalatom. 11 éve lesz pont egy hónap múlva, hogy megvettem az autóm, azóta tökéletes. Tegnap ugyan megdobott (178 ezer km után) az élete első - na jó, 2., mert amikor benzint sikerült tankolnom dobott egy hibaüzenetet, de az az én hülyeségem volt -, sárga lámpájával és hibaüzivel. 130 km/h környékén poroszkáltam este hazafelé és jött egy ABS-ESP hibaüzenet páros, egyszerre így 2 lámpa is "világolt" egy darabig. Egészen pontosan addig, amíg le nem álltam és az újrainduláskor el is felejtette a malőrt. Én nem. Mire lehet vélni ezt? Csak egy kis meleg front a PUG agyban, vagy nagy fejfájásra én készüljek?

(Üdv:)) Sbojan az egyik legrégebbi topiktárs, csak hol eltűnik, hol felbukkan, de figyel:) Mibe ruháztál be? Látom, nem hagytad cserben a 307-et sem:)

Már gondoltam arra, hogy talán nekem sem kellene megvárni, hogy elkezdődjenek a kiadások - főleg, ha Jena mindig megújuló autóparkját látom -, de egyszerűen nincs szívem megválni tőle. Péntek-szombat Gyula-Pest-Szolnok-Pest-Gyula autópálya és 4-es úton vissza, pesti autókázással 5,4 l átlagfogyi, és meg is voltunk pakolva. Nem fogyasztásra gyúrtam, mert lakott területen kívül mindig a közigbírság határán megyek. Semmi rossz érvet nem tudok a PUG ellen felhozni. Amit más autóból irigylek: a LED, vagy xenon pilács, esetleg gyári deréktámasz - de ez egy memóriahabos párnával megoldva -, meg talán az automata váltó. Mivel úgy veszem észre, egyre szűkebbek a helyek parkoláskor - vagy én vénülök? -, újítok egy tolató kamerát, mert tolató radarom sincs benne, az tényleg hiányzik, bár eddig (kopkopkop) még nem koccoltam le semmit.

Előzmény: hegizoli 307 SW (122833)