Még egyszer az Aidáról:
Információ az Aidával utazóknak, főleg azoknak, akik több utazást is terveznek vele: az egyes utazások után Aida Club tagság esetén ún. "mérföldeket" írnak jóvá az ügyfelek számláján, ami függ az utazás időtartamától, vmint a lefoglalt kabintól. A különböző fokozatokban bizonyos - szerintem minimális - kedvezményeket lehet érte kapni, részletek németül itt: www.aida.de/club. Ahhoz, hogy a legkisebb fokozatból tovább lehessen lépni, 60.000 mérföld kell. A jóváírásra elvileg csak akkor kerül sor, ha a klubba az utazás előtt lépünk be, de nekem jóváírták az út után pár nappal is. A klubba az ügyfélszámmal lehet regisztrálni, az ügyfélszámot a hajójegyen láttam először. Ez az egész más, mint a MyAida belépés, ahol az utazás részleteit lehet megtervezni.
Ha valakinek német nyelvű segítségre lenne szüksége az utazással kapcsolatban, a profilomnál megadott e-mail címen közvetlenül is megkereshet.
A legfontosabbat a végére hagytam:-)
Van fagyi, az AidaPrimán nagy küblikben a gyümölcssorok végén helyezték el. Egy helyen volt tölcséres lágyfagyi is, de aztán elromlott az automata, ami az adagoláshoz felemelte a betett tölcsért.
Üdv: schiffe