Új hírek vannak a halpiacon:Működik a bordkompom.......Majd egy évem volt rá,hogy kicsit beássam magam a nav sat rejtelmeibe.Hát szabad információ áradásról nem beszélhettük,nagyobb titok övezi ezt a s..r masinát,mint annó a náci kódológépet(Enigma).Már komoly költségekbe akartam verni magam,amikor is úgy két hónapja a masina elkezdett"javulgatni".Hogy-és mitől,fogalmam sincsen.Szinte mindennap valami új funkcióval lepett meg.Erre mit csinál az unatkozó tulaj?Software frissítést pendriv-ra,be az USB-be,had kínlódjon a szerencsétlen.Így használtuk kábé két hétig,mikor eljutott az információs tábláig,mindíg kifagyott,és újraindult.Baromi idegesítő volt.Éppen iskolába mentem,amikór ismét kiírta az információs táblát,de persze betű az sehol,ahogy szokta,majd öt percel később egy mésik táblát,benne két kockával.Gondoltam,egy életem......,én rányomok az első kockára,amiről azt gondoltam,hogy az az igen.Ablak becsuk,majd negyed órával később,képernyő elfeketedett,gondoltam,"na eddig bírta,de nem nyúltam a pendrive-hoz.Újra indult,citroen logo világít,majd a hőn áhított kék képernyőre váltott,és szépen lefrissítette magát,úgy fél óra alatt.Azóta ujjá születtünk mind a ketten,minden funkciója működik,sőt még kulcs nélküli indítást is tudja.Telefonáltam mindjárt vagy ötöt,navi,telefon kapcsolat,magyar nyelv,minden perfekt.És végül csak annyit,hogy "csodák márpedig vannak"