Szia Bogimama! Most olvastam a hozzászólásodat, hát nem akarlak elkeseríteni, de leírom az ottani élményeinket. Mi tavaly voltunk a családdal a Kitsa apartmanban, 5-en, de soha többé nem mennék oda!! Ha írsz priviben, tudok neked küldeni egy csomó képet az apartmanról. Volt pár előnye, hogy pl. közel volt a tengerhez. Mi az emeleti nagy utcára néző apartmanban voltunk. Másik előnye, hogy ott van a nagy parkoló, ahol mindig találtunk helyet az autónknak. Ja és előny még, hogy az utcasarkon átellenben van egy görög orvosnő, és a Sithon travel utazási iroda, ahol van magyar idegenvezető. Az apartman legjobban használható része a nagy hűtő , fagasztóval. Az apartman valóban koszos volt, a fürdő kritikán aluli, a mosdó feletti tükrösszekrény a retro korszakból maradt fent. A zsanérok rozsdásak voltak, attól féltünk, hogy egyszer leszakad, amikor kinyitjuk. Mi augusztus közepén voltunk, tehát nem a szezon elején, ehhez képest vastagon poros és koszos volt, amikor kinyitottam az ajtaját. A konyhában a csaptelep nem olyan volt mint az utazási iroda képein, hanem ez is a múlt századból való, olyan mint az elzáró csapok, vagy inkább mint a kerti csapok voltak régen, egy szekérkerékhez hasonítanám, talán így beugrik, hogy hogyan is nézhet ki. Meleg vizet nem igazán tudtunk kicsalogatni belőle. Van egy két lapos főzőlap, na azon a kis lapon egy fél óra múlva se főtt ki a kotyogós kávéfőzőnkből a kávé, de a nagyobbik lap sem volt jobb, egy tészta kifőzéséhez is nagyon sok időbe tellett. Még szerencse, hogy nem akartunk sokat főzni. Az igaz, hogy az egyik szobában nagy sötétbarna szekrények vannak, de nincs bennük polcos rész, csak akasztós. A fürdőben a zuhanytálcánál, ami félköríves, van egy érdekesen elhúzható zuhanyfüggöny, ami viszont állandóan visszakívánkozik eredeti helyére. Minden tapasztalatomat megírtam az utazási irodának, ahol foglaltam a szállást, és képeket is mellékeltem a panaszomhoz, de válaszra sem méltattak. Remélem, azért lett némi változás, a levelem hatására.