Peter2015 Creative Commons License 2018.01.23 0 0 294

Köszi az infót, de szerintem kicsit félreértettél. Nem arról van szó h nincs keret, cégem venné az autót, hanem nem akarok rá többet allokálni. Kicsit hadilábon állok a kedvenc gyártóimmal, mert mindenhol az erős túlárazás jelei mutatkoznak. Offtopic de hasonló  pl az iphone X és az új macbook pro. Bármior vehetnék de egyszerűen nem érdekel, pléne nem ennyiért. Mindegyikből az utolsó  verzióm van, évek óta csak ezt használom, de egyszerűen nem érzek késztetést  h pénzt adjak az új modellért. Technokrata révén a presztizs motivál a legkevésbé, funkcióban meg nem látom az innovációt.

Ha valamiben látom a fantáziát, akkor gondolkodás nélkül azonnal megveszem. Igy lett pl szárítógépem pár hete 1 millióért (Miele), baromira nem bántam meg, tök jó cucc.

Ugyanez igaz a BMW-re is. Tök jó autó, nagyon szeretem, sokan megnézik a mostanit is, de engem csak funkcionálisan érdekel és gazdaságilag. Nekem nagyon bejön h egy tank üzemanyaggal megfordulok pl. Münchenből, kb. 1100-1200 km-t lehet menni. Abszolút nem érdekel a gyorsulás, tempomat 140, aztán felőlem trabant is megelőzhet ha tud menni. A 190LE elég, bár a G30-ba kicsit kevés ahogy próbáltam.

Reggel azon agyaltam h igazából mi az ami motiválna az új autóban és szerintem ki fogtok nevetni de leginkább a motoros csomagtartó és talán az ACC ami érdekes plusz. Ezen kívül a wireless charging az jópofa meg napfénytető nincs a mostaniban és jó lenne. Illetve az új járgány 4 zónás klímával rendelem, hogy ha hátul ülnek akkor ne legyen nyafogás h hideg van/meleg van. Ez a távirányítós parkolás, meg display kulcs, meg automata parkolás stb. szerintem csak eye candy.

A motor tekintetében benzines lehet alternatíva és tök jók ezek a nagy benyás gépek pl. 540i, de max én max zöldrendszámos 2.0i+elektromos pluginhybrid 530e-t tudok elképzelni. Van esetleg itt valakinek ilyen, érdekelne a tapasztalat!

Előzmény: Lewes1973 (293)