Szia:) Szép estét:)
Szerintem csak akkor jelölhetsz be barátnak, ha a különszobában (játék barátokkal) egy időben ott vagy te is és én is.
Akkor nyitni kell egy különszobát, hogy együtt csatázhassunk. Most néztem, mert ami most van, az nekem is új, nem
szoktam különszobában játszani. Megpróbáltam hogyan kell csinálni. Ott volt, hogy valami kód. Azt nem tudtam mi az,
figyelmen kívül hagytam, de elküldött egy számot - nem tudom hogyan - és azt írta, hogy ezzel a kóddal tudok a baráokkal
játszani. Nekem mindössze négy játékos van bejelölve barátnak : Gép, Kedves53 (Ő Marika) , Anna és Erdemet.
Sajnos Anna és Erdemet már nem lehet köztünk, örökre elmentek, így csak Gép és Marika van, de ők sem nagyon
játszanak ott. Visszatérve a játékhoz: van egy lista, ahol úgy láttam ki lehet választani, hogy kivel akarok játszani.
Amikor egy időben ott vagyunk mind a ketten, akkor a listából kiválasszuk a nevet , - mondjuk te, én és egy robot -,
akkor indulhat a játék. A barátjelölést még nem tudom, de biztos ott kell valahol bejelölni a neveket.
Nem tudom jól írtam-e, nem vagyok eléggé jártas a különszobában, bár most sikerült egyet játszanom valakivel,
amikor a "bárki"- re kattintottam.