Hokutoriki Creative Commons License 2018.01.17 0 0 4241

Hakuho-ban most én sem látom a fékezhetetlen fenevadat. Nincs úgy felpörögve, mint néhány tavalyi tornán, ott tényleg, vérben forgott a szeme, és olyan arckifejezései voltak, mintha nemcsak legyőzni akarná az ellenfelét, hanem félholtra verni. Mintha egy jó adag tesztoszteron inekciót adtak volna neki a meccsek előtt. Jó is volt az a Hakuho, meg nem is. Jó azért volt, mert vadállat módjára ment előre és jó volt nézni azt a szellemet, de rossz azért volt, mert néha etikátlan volt tényleg, ahogy a vesztes ellenfelére még rálök, meg hasonló ilyenek.

Asashoryu-ról nemrég néztem egy összeállítást, és nem is értem, hogy maradhatott ilyen sokáig Jokozuna? Hogy nem léptették le már korábban? Na ő még sokkal kegyetlenebb volt. Amikor úgy gáncsolta ki az ellenfelét, hogy szándékosan még a saját súlyával pluszba ránehezedve döngölte a földbe, holott anélkül is simán vesztett volna, de volt olyan is, amikor a becsapódás után még ököllel arcon is verte ellenfelét, de olyan sunyi módon, hogy később ráfoghassa a véletlen reflexekre. Ellenfeleket ő is iszonyatos lendülettel szerette belökni a közönségbe, neki tényleg nem volt elég a győzelem, ő alázni szeretett.

Kik is állnak most 4-0-al? Ha jól tudom, Tochinoshin, Kakuryu, és Goeide. Lehet hogy kihagytam valakit, de most ők jut több eszembe. Legalább ők hárman maradjanak együtt, szorosan a végéig.