Andriska07 Creative Commons License 2018.01.15 0 0 5096

Hetfield és Ulrich kőbunkók ez tény, semmivel sem különbek mint azok a akik kedvtelésből szívatják a kisebbet az iskolában vagy laktanyában. A név ellopása a Gunstól üzleti ügy, Di'anno és Burr eltávolítása az érezhető teljesítménycsökkenés miatt volt, amivel én sem értek egyet, de valszeg az idő Harris-t igazolta. (hozzáteszem: ma már sokkal jobban szeretem a Di'anno-féle nótákat)

Mustaine stílusa azért undorító, mert a képmutatást már messze a hányinger szintje fölött műveli. Az általad felsoroltak közül egyik sem állt ki nyíltan sírni-ríni a másikért, miután anyagilag/emberileg/szakmailag kicsinálta azt, vagy azokat: "Mondjátok, hogy nem igaz! Szeretünk haver!"...stb. Ez már a legnyálasabb, legképmutatóbb hollywoodi megnyilvánulás. Vagy elég, ha csak a dunaújvárosi koncerten történtekre gondolunk, hiszen a saját bőrünkön is megtapasztaltuk Mustaine valódi énjét:

"- Ellefsont baleset érte, nem tudunk fellépni" (bár ő akart volna játszani)

"- Nagyon sajnáljuk!" (az autóban meg: húzzunk már innen!)

"- Ígérem, visszajövünk hozzátok!" (azóta is jönnek, elég csak megnézni a turnéállomásokat, mely országok maradnak ki Európában)

Persze lehet mondani, hogy naív vagyok...

Előzmény: murray (5095)