vermont11 Creative Commons License 2018.01.15 0 1 95

"Volt szerencsém pár olyan vad feminista nőhöz egyetemen és annak környékén akik szerint minden rossz a világban a férfiak miatt van és minden nő eredendően jó, ha pedig mégis rosszat cselekszik az csak férfiak hatására vagy férfi általi kényszerítésre teszi.

Az őt zaklató, bántalmazó párját konyhakéssel megölő nőre azt mondták, hogy a nő valójában nem bűnös, mert a férfi hajszolta bele a bűncselekmény elkövetésébe, így a nő voltaképpen nem lenne büntethető, mert magától nem követte volna el a gyilkosságot, a viselkedésével a férfi kényszerítette rá erre, így a férfi voltaképpen öngyilkos lett, a nő pedig bűntelen és nem lenne szabad eljárást indítani ellene. Ma is meghökkenek amikor leírom ezt az érvelést, de ez egy létező érvelés. Vannak nők akik így gondolkodnak.

Tipikus megnyilvánulás pl. az is, hogy a férfi eredendően buta, egyszerű, primitív és erőszakos, folyamatosan keresi az alkalmat a konfliktusra, háborúra. Emiatt minden vezető beosztást csak nőknek szabadna betölteniük és a férfiakat csak a legalantasabb fizikai munkákra, csak beosztotti munkakörben szabadna alkalmazni és az egész világot nőknek kellene irányítani, mert a nő jelleménél fogva szelíd, nyugodt, békés, alkot, épít, létrehoz, teremt, megtart és igazságos.

Mikor mondtam nekik, hogy menj ki a Moszkva térre, jól nézz körül és ha megnéztél már mindent, csak egy dolgot mondj amit ott látsz és azt nők tervezték és építették. Bármit mondhatsz. A vaskorláttól a járdaszegélyig vagy bármelyik épületig, vagy a köztéri óráig, bármit. Akkor én lettem az elnyomó, agresszív, szemét, leugatós, akaratos, erőszakos, nagyképű rohadék férfi akivel nem lehet beszélni mert annyira hülye és ostoba és gondolkodni képtelen.

Gyakorlatilag képtelenség mit kezdeni az ilyen nőkkel, totálisan kompromisszum és vitaképtelenek. És nem kevés van belőlük."