Onosho pontosan ugyanúgy kezdte most, ahogy a Kyushu Bashon is. Bátran, nyílt sisakkal nekirontott
Hakuho - nak . ., aki azután köszönte szépen, rutinosan kiterelte őt a ringből. Nagyon tudom becsülni
Onosho - t a töretlen küzdeni - akarásáért, de azért talán nem ugyanolyan stílusban kellene Hakuho
ellen kiállni, mint mondjuk egy alacsonyabb rangú Maegashira ellen. Tudom, hogy valahogy nagyon
sután-ostobán hangzik ez, de végtére is a mezőny tán legrutinosabb versenyzőjének rontott így neki.
A másik furcsaság a Mitakeumi - Kotoshogiku meccsen tűnt fel nekem. Egyik székbíró felemelt kézzel
jelezte, hogy Kotoshogiku kilépett a ringből és ennek alapján a Gioyi véget vetett a mérkőzésnek. Én
bizony sokszor visszanéztem a több kamera - állásból felvett jelenetet, kinéztem a szememet de csak
annyit láttam, hogy Kotoshogiku hol az egyik, hol a másik sarkával / talpával a szegély tetején állt, de
azt nem láttam, hogy bármelyik porcikája a szegélyen kívül leért volna a talajra. Még azt is mutatták,
hogy, ahol ez történt, ott semmiféle sarok / talp - lenyomat nem látszott az agyagon. Most akkor kint volt, avagy nem ?
A harmadik furcsaságot a Yoshikaze - Takayasu meccs alkalmával észleltem a Youtube - összefoglalót
nézve. Ez tulajdonképpen csak egy jelentéktelen kép-aláírási / szerkesztési baki volt. A kép-aláíráson
Yoshikaze Komusubi E - rangban szerepelt, holott Ő Maegashira E2 - legalábbis az érvényes Banzuke
szerint. Lehetséges, hogy a Youtube - on az összeállított - szerkesztett képanyagot szakmailag senki
sem kontrollálja, mielőtt adásba megy ? Hiszen ez nem élő, hanem szerkesztett, vágott kép-anyag.