Törölt nick Creative Commons License 2018.01.14 0 0 25251

Most töltöttem fel a videót, már órák óta konvertálja. Egyszer csak kész lesz.

Egyébként sehogy se tudsz elgyalogolni a Sharm Plaza-ig, mert a Naama bay után nincs út, és a part is sziklás, tehát tényleg sziklát kellene mászni. A Naama bay vége a Ghazala beach hotel-tól talán 1 km, és onnan már korallos a part tehát mindenképpen elég odáig gyalogolni, ott már biztos van látnivaló bőven. A Sharm Plaza-nál lévő partot úgy tudom Shark bay-nek hívják. Lehet nem véletlenül. Amúgy a Sharm Plaza-ban mindig volt egy két ember, aki a tilalom ellenére etette a halakat. Az egyik fél sík hülye nő nylon zsák számra öntötte a reggelinél ellopott kaját a halaknak. Ezzel csak az a baj, hogy egy idő után odajönnek a nagyobb halak is, arra meg odajön a cápa is. Az etetéstől a halak  teljesen bediliznek, és az egyébként békés halak is agresszívak lesznek. Az egyik magyarnak a vádlijából haraptak ki egy mogyorónyi darabot, nekem a csuklómba harapott bele egy amúgy teljesen ártatlannak tűnő 20 centis hal. Szerencsére csak egy kisebb véraláfutás lett a harapás helyén. De láttam 10-20 kilós halakat is, fél centis fogakkal, annak a harapása már biztos más érzés lett volna.

Előzmény: Tamás19870408 (25250)