Voda01 Creative Commons License 2018.01.12 0 1 7669

Nem vitázni szeretnék, csak lehet hogy egy fapados fórumon erre hamarabb választ kapsz. Emellett biztos le van írva a légitársaságnál is, sőt, amennyiben irodában foglaltad, akkor az irodának tudnia kell minden feltételt a foglalással kapcsolatban.(Lemondás, módosítás, fedélzeti ellátás, check-in dátum, stb...) Én biztos nem állnék fel az irodában az összes infó nélkül, nekem ez bevált, merem ajánlani.

Hogy hasznosat is írjak neked: Eurowings a becsődölt AirBerlin útjainak nagy részére repült rá, megtartva a korábbi rossz rendszerüket. Bécs-Köln egyszerű fapados, kb wizz minőségű utazás, ellátás nélkül, késésekkel együtt. Köln-PUJ pedig charter jellegű interkontintális járat, 1x biztos adnak enni, 1-2-szer végigszaladnak innivalóval is, de érdemes kekszet vagy valami hasonlót vinni, az ott kínált ételt én fenntartással kezelném. 

A tavalyi AirBerlin tapasztalatunk:

Bécsben reggel csekkoltunk be, kérdés nélkül egymás mellé ültettek, de a kért (e-mailben visszaigazolt) gluténmentes étel elmaradt az óceán fölött.

Vissza: Varadero-Düsseldorf vonalon 4 órát késett a gép, ami értünk jött, így már csekkolásnál egy későbbi Düsseldorf-Bécs járatra tettek, így 4 óra várakozás lett volna Düsseldorfban, de a bécsi gép is késett még több mint 2 órát, így majd 7 órát vártunk az 1 óra 50 perc helyett, összességében pedig közel 8 órával később értünk Bécsbe az eredetihez képest. Persze Varaderon időben kikészítették a gép feltöltéséhez az ételeket, gondolom a tűző nap nem is tett igazán jót neki, mert már Düsseldorfban jelentkeztek a problémák, amit még itthon egy hetes antibiotikumos kúra követett.

Ezeket kisgyerekkel, fáradtan, hosszú úton.... Na én ezért írtam, hogy soha többet ilyen társaságokkal...

De mégegyszer: én mindenképpen az irodában kérnék pontos infót, mert ha bármi félretájékoztatás történik, ott lehet panaszt tenni, illetve az a dolguk, hogy minden infót a kedves utas rendelkezésére bocsájtsanak, ne csak pénzt szedjék be.

Remélem azért tudtam segíteni is! 

Előzmény: Spanyolnátha (7668)