JociFi
2018.01.08
|
|
0 0
122722
|
Boldog Új Évet minden kedves Fórum tagnak.
Az alábbi kérdéssel indítanám az újévet:
Peugeot 307 SW 2.0 HDI (2004) gépem van. egyszer észrevettem, hogy a kulcs berakását követően nem látom az izzítószál visszajelzőt. Nem is izgatott egy darabig mert azt hittem kiégett az izzó. Viszont jött egy-két hidegebb nap és észrevettem, hogy pörgeti a motort de csak sokára durrant be. Nosza elvittem szervízbe, ahol kiokoskodták, hogy cserélni kell a gyújtógyertyákat. Kicserélték nagy nehezen de az indulás nem változott. Elvittem Peugeot szervízbe ahol kiokoskodták, hogy nem jó a relé. Kicserélték a relét de a probléma maradt. Kivertem a balhét és közölték velem, hogy ne várjam -5 fok alatt, hogy villan az izzító szál. Jó de volt már -6 is (mondtam én) és akkor sem villant (sőt régen betettem a kúlcsot vártam 10 másodpercet és hallottam a relé kattanását, most nem hallok semmit)
Kérdésem, kérlek akinek hasonló gépe van nézze már meg hogy a kúlcs behelyezését követően az izzító visszajelző a műszerfalon világít-e és mennyi idő múlva alszik el. Az az érzésem, hogy valami nem stimmel. Szerintem nem kap parancsot a komputer, hogy kapcsold be a gyújtószálat.
Köszi a segítséget
üdv
JociFi
|
|