dave_dömper Creative Commons License 2018.01.08 0 0 4223

Az előzőek mellett a 2017. Kyushu másik nagy élménye számomra Onosho pokoljárása  - vesszőfutása

és mélységesen mély gödörből való kikecmergése volt, amelynek lapján - legalábbis szerintem - meg-

érdemelte volna, hogy a végére, a véres verítékkel kicsikart "kachikoshi" - ja okán legalább Komusubi

E - ig léphetett volna. Nem így történt, nincs semmi baj ezzel. Van még ideje - lehetősége rá. Ő éppen

eléggé motivált, még fiatal és ambiciózus, sőt emellett tehetséges is. Szerintem lesz jövője és nagyon

drukkolok is neki. A Kyushu - n Ő a megalkuvás - nélküli küzdőszellem példáját mutatta be, sokszor talán kissé botladozva, de legalább nem veszítette el a kedvét.

A másik, amire kíváncsi vagyok, a "Makuchi" - ban bemutatkozó Abi szereplése (amiről egyebekben a

mellékelt linkben is szó esik). Amit a Kyushu alkalmával látni lehetett a meccsiből - legalábbis engem -

arra engedett következtetni, hogy egy rendkívül tehetséges versenyző, akire a következő évek során

komoly karrier várhat. A Hatsu alkalmával már erre is választ kaphatunk bizonyos mértékig.