Mödzsi Creative Commons License 2018.01.01 0 1 37718

Sziasztok,

Szeretném kérni a véleményeteket.

Jelenleg egy Panasonic Viera 42G30 büszke tulajdonosa vagyok.

Költözés miatt egy kicsit messze került a TV, emiatt elgondolkodtam rajta, hogy vennék helyette egy új TV-t.

Eddig nem volt tapasztalatom a LED TV-kel (sajnos OLED nem fér bele a keretbe), így felkerekedtem, hogy megnézem a lehetőségeket.

Az igényeimhez (a fekete legyen fekete, ne virítson a háttérnfény ... gyakorlatilag a plazma képe lenne az igény) a Panasonic 58EX780 (VA panel) állt a legközelebb. Azonban mikor végre sikerült elintézni, h sötétebb helyiségben is megtudjam nézni, rájöttem, hogy ez is messze áll a jótól. (Tipikusan sötétben nézünk filmeket.)

Emiatt elkezdtem nézegetni, h esetleg egy használt plazmát vennék (pl. 50GT50-60, vagy hasonló). Azonban mivel ezek a készülékek is már kb. 3-4 évesek honnan tudom megállapítani, h minden rendben van vele? Illetve ahogy látom elég borsos áron mérik használtan is ezeket (pl. Jófogáson 65VT50 380eFt ?), szerintetek egyáltalán van értelme ennytit elkölteni rá? Esetleg tudtok ajánlani hasonló árban új készüléket ami hozza ezt a minőséget?

Köszi előre is és BÚÉK.