repcsepista Creative Commons License 2018.01.01 0 0 1361

Uj Esztendőbe bujj a kemencébe...
Boldog Ujévet minden Mennyei békére törekvő Magyar x Magyar ok nemzett testvéreimnek akik Vágyódom Mennyei békééé...
              1.: Amit leirtam eddig hogy mi van? Csak MennyekOrszágai s Örök béke van, ami bennünk van AZ AZ ÖRÖK JELEN!!!- s ami nem??? Ha Ő Ők nem vannak senki?
              2.: Fidelem, amit először álmodtam, hogy ha ATOMHÁBORUKAT TUDNAK KEZDEMENNEZNI... az hosszabb uton történik...de a vége hogy amit AMERICA FÖLDTEKE...azon semmi de semmi élő nem maradt...kivéve Alaszka! Na most...
              3.: ha valami esélyt adtatok...pl. én ahogy álmodtam hogy a BalGazár -pirodalom azaz Két Sárkány kigyó egyike...mert az Égiek beleavatkoztak felszámoltatott...amit KOVETNIE KELL A MÁSIK JOBBGAZÁR SÁRKÁNKIGYÓNAK IS...na ugyanugy ahogy a Bolsedó -Szovjet Nagyolvasztó kemence...Nincsak minden ami emberi tudat akarnák tör ölni, olvasd Lennin elvársat (kivéve ne bántsátok a magyarokat) hogy millen porontyokat akarnak...akinek semmi NEMZETI TUDATA...ami most minden törekvésük a MAGYAROKON S ROKON NÉPEKEN CSATTANÓS ELŐSZÖR!!! Na minden az ERKÖLCCSEL KEZDŐDIK MEG VÉGE...nincsak GÉNEK ÁTADÁSA MINDEN...NA MOST VANNAK ÉLŐ GÉNEK MEG (ÖLT) SZINTETIKUS AZAZ FÉL GÉNEK VAGY RONCS SALAK (TRASH) GÉNUTÁNAZ ATA MUTÁCIÓK... Na akik a kinokat betegségeket meg halál hall áll kivánságukat létre hozták az fél élő (BIO) fél gép lények...
              4.: Szóval most ugy néznek ki...hogy ELKEZDIK AZ ATOMHÁBORUIKAT AMIT NEM SZABAD LENNE A NÉPEKNEK SEMMILLEN ÁRON...tehát ENNEK A FÖLDGÖMBNEK IGY AHOGY VAN VAN LEHETŐSÉG HOGY MEGGYÓGYULJON AMI UGG LÁTSZIK EDDIG MINDIG AZ TÖRTÉNT...na most a FÉNYES ÉGEIINKKEL teljesen ujjá lehet éleszteni mindent ami akik az EGET FÖLDET PUKKASZTÓ THERMÓ GERMÓ ATOMRSZENÁIKAT LÉTRE HOZTÁK...DOOMSDAYAIKAT...AZOK ATOMTELET AKARNAK MERT OLLANOK MINT A KAKARUCS PÁNCÉL ÖTVÖZETEK LÉNYEK...AMI NEKIK HA TISZTA FÖLD VIZ...AZ A HALÁLUK UK???
            5.: Tróha amit mostanira...hogy egy...EZT MOST LÁTTAM...ládd hogy AccHilla meg Lobbo KÉPE fenn az Égbe...de a legnagyobb ANGYALI FAZON JÖTT ELŐRE AKI LERUGOTT MINDEN UTÁNNA KÖVETKEZŐT...NA NAGYRUGÁSA MIKOR BABABUST PUMMM... AccHilla után ő volt a leg...nagyobb angyalka? Szóval aki IZRÁLERLEREK LERE...na eddig nem volt nagyobb mint Bloondynk akira mégis szavaztam mert az asszon akkor ha nem?- mensz hátra a tyukólba (galamb) azaz teljes demokrácia = amriKan wooo... leirtam többzör hogy egy NŐ HELLENT MEG ÁLMOMBA...
            6.: Most akit láttam...egy ...ollan szekérben amit Lincoln korba...de lent a mélybe...nincsak ellenkeccke...na monduk hasonlit Jill Stain -hoz...csak nem zsidó meg csak amcsi...Marica nada...már most annyi trgyát szórták rája ...jó hogy fedeles a lófogatos kocsikajajajajjjj....Nincsak az hogy americai...az minden AMIT NÁZI -NÁL NÉZIBBB...ami mit mond netek...NÉPSZOLGA =NÉPEK DE ITT ORSZÁGOK ORSZÁGA AZAZ MINT EGY ORSZÁG MAGYARUSE -USA??? TEHÁT A KÉP: KÉPVISELET BY THE PEOPLE TRHOU S FOR...NA MOST ITT A PÉNZ...LÁDD VENTURA JESSE...ELŐBB A NÉP KEZÉBE MINDENT PÉNZT AZTÁN AMIT ADNAK A A A...NÉPE SZOLGÁINAK...NINCSAK UGYANAZ AZ AZ ÓRABÉR VAGY NAPI BÉR...NA MOST HOGY EZ NEM MÜKÖDIK??? CSAK MERT MONDUK TE MEG ÉN MONDOM MEG...MIRE KÖLTÖM AZ ÉN PÉNZEMET...nincsak mindenki aki még csak a lábát is mozgatja nem fogja tudni mire költeni ami rája lett...na most mire fogja költeni...monduk mindenki aki él az előbb magára... maga ára...
            7.: Tróha...amcsiba ugyanaz fog történni mint a volt MÁSIK GAZÁR SÁRKAN KIGYÓVAL...reméljük ...én ha lehet csak BÉKÉSEN...pdig nem vagyok Békésmegyei? Na röptibe...AMERIKCA AZ AMAERICAIKÉ, AFRICA AZ AFIRCAIKÉ, ÁZSIA SZINTÉN MIG JUHTUROPUNA A MAGYAROKÉ KÉ KÉ KÉ... TEHÁT AMIT EZEK AKARNÁ NÁ NÁ NEMÁÁÁ... MINDENEKNEK MINDENNEK S MINDENKINEK VAN ÖRÖKRE KIHELLÜLT HELLE...AMI VAN DE AMI NINS SSS...
         Isten birkája bröhöhöhöhö...de lehet bölénye is buuu...