A 19-esre arra gondoltam, hogyha nem elírás a szabadnapi menetrend fél óránként durva lenne ha két ünnep között csak úgy menne.
Szerencsére csak pár napig van így. Lehet, nem lenne kihasználtabb sűrűbb menetrenddel, mivel sok munkahelyen szünet van két ünnep között (most speciel nekem is).
A rakovszky utcán ott a 19-es meg a 4-es troli illetve visszafele az 5-ös a 21-es nem sokat nyom ott se a latba
Ott van még a 16-os is, de az is kb. annyira fajsúlyos mint a 21-es. Jó ha a Dobozi ellátását javítják, de a Rakovszkyt nem kell elnépteleníteni. A Benedek térnél azért szokott le/felszálló lenni. De csúcsidőben bukás a Rakovszky-n közlekedni, a 19-es követésén is meglátszik ha sokat vesztegel.
Szerintem a földfelszín alá süllyesztés megbukott
Van rá esély, nem is kicsit, de szerintem nem bukott meg végleg. Nem az elképzeléssel van gond, hanem azzal, amennyibe kerül. Szerintem a harmadával kevesebből is megoldható lenne, ha nem vándorolna a költségek egy része zsebekbe.
de így a buszpályaudvar vagy a konténerpályaudvar helyére megy és azt átteszik máshova
Több pályázat is azzal tervezett, hogy a vasúti vágányok fölé építsék az állomást, az se rossz elképzelés.