twk004 Creative Commons License 2017.12.27 0 0 11170

Szia!

Bocsánat, én az Atti vagyok, a 4-es. MG a 001-es. De ezt én is kérdeztem tőle, és azt mondta, annyira csekély lenne a kereslet, hogy nem éri meg felszerszámozni a gépsort hozzá. Bár ezt nem értem: a gyártás jelentős része most is a németekhez megy, nem hinném hogy ott ne lenne nagykerekű kipufogóra kereslet. Persze, nem annyi, mint a Trabantéra, de lenne. 

Ha már kipufogó: rutinosabb nagykerekűs társaknak tenném fel a kérdést. Mi fogja a középső dob mögött  a csövet az alvázhoz? A kenési táblázaton rajzol a bal hátsó küszöb bakhoz valami csavaros rögzitő cuccot, de képet nem találtam róla. Nekem valami hebrákolt lemezes cucc volt ott fent, ami eltört, és azóta (bár röstellem, de) egy U alakban áthurkolt drót tartja a csövet a bakhoz. Különben lóg a középső dob, és leér néhány helyen. Nem látszik, nem zavar senkit sem, csak engem, mert nem szeretem a drótot a kocsiban, mint alkatrészt. 

Szóval, ha valakinek van fogalma vagy képe róla, hogy mi ez a középső felfüggesztés, ossza már meg velem, mert pótolnám. 

twk004

Előzmény: Energie Quality (11169)