tnsnames.ora Creative Commons License 2017.12.21 0 0 52713

* Nem tudok kommentelni. Ha egyszer törölve vagyok onnantól annál a posztnál már nem tudok megszólalni. (Amúgy értelme sincs, mert egy poszt 24 órát se él, tapasztalatom szerint következő nap délig).

* Nem elég, hogy félresiklott az egész eddigi diskurzusunk, de még jobban távolodunk egymástól.

Senkit nem érdekel, hogy én megbántódok bármin, ha igen akkor miért nem (kvázi engem sem: nyilván valamennyire igen, mert nem vagyok terminátor, de alaptörekvésem kikapcsolni)

Amiért én itt küzdeni próbáltam volna, hogy belásd hibáztál. Nem miattam, nem a lelkem miatt, hanem az igazságos mérlegelés oltárán. Az "ügy"-ért. Mert az ügy a fontos nem én.

Azt már fel sem róvom, hogy úgy érzem kvázi semmi nem ment át a mondandómból.

Én amit akartam elmondtam, a követ bedobtam a vízbe, a hullámok már nem állnak a hatáskörömben.

Ezennel ezt a részét a dolognak lezártnak tekintem.

A másik kommenteddel lényegét tekintve egyetértek.

Én nem is szeretem az ilyen "százévente egy" típusú fordulatokat, nem is használom.

Főleg, hogy annyi jó és egyre több és egyre jobb dolgok látnak napvilágot egyre fiatalabbaktól is. Hovatovább 4 évesek fognak Transzcendes etüdöket játszani.

Ki vehetné tehát a bátorságot magának, hogy ilyen 100 évente típusú klikkvadászattal bombázza a plebst.

Én már a referenciafelvételekkel, mint fogalommal is óvatos(abb) vagyok csak a magam számára is (hát még mennyivel problémásabb ezt a világra kivetíteni).

Azzal is egyetértek, hogy előre senki nem fogja megmondani, hogy milyen és mekkora időt átfogó karriert fog befutni a kislány.

Adatbányászattal és előrejelzéssel foglalkozom a szakmámban. Szakmai öngyilkosság lenne erről is bármit mondani.

Az én kardinális kérdésem/problémám kezdettől az volt, Boglárkánál (és belőle implikálódóan), hogy elég érett volt-e a kislány produkciója a posztban látható módon való megmutatásra.

Merthogy csak erről tud az ember valid módon nyilatkozni, ennyire kevés információ (két nóta) alapján.

Konkréten nulla (vagy nullához konvergáló darab) énekes gyereket hallgattam életem során, viszont kis zenészeket én (is) nagyon sokat.

Nekem tetszett a produkció: laza, könnyed, elegáns, nekem is meglepően érettnek tűnő, élvezetes volt, nekem örömet szerzett.

(És virtuális értelemben ökölbeszorult a kezem, amikor "utcáról betévedt énekesek"-ről kezdett el beszélni Boglárka, majd amikor rákérdeztem explicit, elegánsan túllépett rajta, úgy is mint képesített énektanár, énekművész)

Az én érzékelésem szerint ez szinpadérett produkció volt, mitöbb megérdemelte, hogy ilyen nyilvánosságot kapjon.

Bár a YT-on is ez lenne a "baseline" és a többiek csak ennél jobbak.

De elhiszem neked, hogy te láttál már hasonló jót, meg több kellhet ma már a hírverést érő dicsérethez.

Előzmény: PETYUS (52712)