Petyus, ez téged és a kommentes hozzáállásodat nem menti, ugyanis nem hivatkozhatsz az X-faktorra több minden miatt sem.
Én ugyanis jeleztem a nőnek, hogy csak a mundér becsületét védi, pont ahogy te is zenészként céhesen összezártál akár akarva akár akaratlanul, az optikája a dolognak ez volt.
(És ezt volt módod olvasni törölt FB-soraimban).
Amivel nincs baj, csak senki ne lepődjön meg, ha pl.: orvosi tragédia nyomán majd az orvosok is védik inkorrekt eszközökkel a mundér becsületét, meg céhesen összezárnak.
Ilyenkor jó nagyon kilógni bármilyen akolmeleg brancsból, "laikusként". Mert ugyan szembekerülök akár az egész világgal, de legalább őszinte és arányos tudok lenni.
(Mondjuk speciel a nőnél egyetlen egy ellenkommentem nem volt a nő ámokfutását leszámítva, persze ez se pro se kontra nem mond lényegeset, mert az igazság nem like-okban testesül meg.
Csak tőled jött ilyen később, miután az egész thread nem volt olvasható)
Az X-faktor egy hulladék. Ahogy az összes magyar "tehetségkutató" az. Ezek valóságshow-s baromságok. Alapból kis merítésű, belterjességet kimaxoló országban, totálisan túlpörgetetten (már tán kétszámjegyű évadoknál járva). Itt még a kutyaütőket is kergetik meg lefizetik, hogy nagyobb legyen a durranás. Szakmai értéke nulla, még ha előfordul is 1-1 értékelhetőbb énekes. Mindevvel az a gáz, hogy ezt én is mondtam, ott volt a kommentemben több menetben is, azaz ha valamiben egyetértettünk az ez volt. Azt is írtam/érzékeltettem, hogy médiaszemét-generálásnál persze, hogy nagy veszélynek vannak kitéve a gyerekek. De attól, hogy ez Magyarországon így van az oroszoknál és egy Voice formátumnál nem kell így legyen automatikusan.
Azaz van tér bőségesen disztingválni, amit a nő teljesen elfelejtett, meg te is, el ne feledjük.
Amiben nem értettünk egyet a nővel, hogy szerepelhet e nyilvánosság elött egy gyerek (erre hoztam gyereksztár példákat, akik felnőttkorukra is megőrizték alkotóerejüket)
Illetve hogy a Virtuózok ugyanolyan kártékony gyerekellenes verseny. Jött Miklósa Erikával, meg a Metropolitennel.Mintha Miklós Erika definitive garancia lenne, hogy gyerekbarát a műsor, nem is kell hinnie a szemének a magyar nézőnek. Ezen aztán megint szépen átléptél, ugye.