tnsnames.ora Creative Commons License 2017.12.19 0 0 52698

Igen úgy müxik, hogy ha valaki a főkommentet törli valaki, akkor az összes alatta levőt is törli.

Te gondolom nem FB-zel, nálam az Indexen és a Fidelión ha hiszed, ha nem (de Foeni meg tud erősíteni), kb nyolc(!!!!!) törölt komment jut egy megjelent kommentemre.

Az indexes kommentmotor egy istenkirálycsászár cucc az FB-hez képest, pedig az is kukába való. És nem mentség, hogy az FB-t többen használják.

Böngésző-független a dolog, akármivel próbálkoztam az FB sztochasztikusan töröl engem :)

Az viszont egészen biztos, hogy Boglárka törölt és nem az FB rekurzívan (mert az aktivitásaimban  megjelentek a kommentjeim és olyankor már nem törlődnek a kommentek FB által).

Az FB egy esetben töröl rekurzívan is kommentfolyamot (felhasználó akarata ellenére), ha valaki saját kommentjére válaszol. Ezt is a Fidelión tapasztaltam meg "szépen".

A kognitív disszonancia, nem betegség (különben is csak a legeslegvégén került elő), egyébként sem szégyen, mi emberek erre vagyunk kalibrálva, alapvetően.

Kis gyakorlattal száműzhető és akkor az ember kezdheti kiküszöbölni a másik 999 hibáját, mint nekem is feladatom :)

Szerintem annyira durván bepörgött a vita, és hozzá az FB annyira ócskán müxik, hogy esélyed nem volt konstruktív mederbe terelned az egészet (rajtad kívülálló okok miatt tehát)

Az meg hogy engem ért némi igazságtalanság, zagson. Ebben is rutinos róka vagyok mára már :)

Előzmény: PETYUS (52697)