Azért van annak valami bája, hogy versenyben törlődnek a kommentjeim Boglárka és az FB "jóvoltából", a XXI.század legnagyobb "dicsőségére".
Petyus, azt gondolom nem volt korrekt az FB-kommented. Boglárka "bátran" felvállalva a véleményét, törölte a kommentjét, az én hozzászólásaimmal együtt is. Ez nem zavar téged, sőt Boglárka mondandójában semmi nem zavar. De nekem felrósz dolgokat, amit a később jövök nem tudhatnak kontextusba helyezni, hiszen minden kommentem törlődött Boglárka véleményével együtt. Ráadásul ezáltal nem is tudok kommentelni az FB-n, még neked sem tudok reply-t nyomni.
Ugyan lementettem a Boglárkás threadet, mivel ugye manapság mindennapos a komment-eltünés, és már rutinos róka vagyok. De bármennyire égeti is a kezemet a dolog, hogy bemásoljam legalább ide, nem teszem, mert nem ér az egész ennyit. Szívesen végigrágtam volna veled a témát, de csonkán nem látom értelmét. Így még a te kommented konkrétumaira sem tudok válaszolni, érdemben. Pedig elhiheted lenne mondandóm: sírnivaló katasztrófa volt, amit Boglárka prezentált, és nincs vele egyedül, ami az igazán tragédia, a szememben.
Azzal meg nyilván nincs semmi gondom, hogy középszerűnek látod (míg én laikusként ennyi alapján nem látom védhetetlennek a lányka szerepeltetését)