Kevin 90
2017.12.18
|
|
0 0
42511
|
Nos az a helyzet, hogy én már sokszor sokmindent vásároltam a DM kertből és azt kell, hogy momdjam, hogy van jó és rossz tapasztalatom egyaránt. Fügét én is vettem már tőlük méghozzá idén nyáron és azzal nagyon meg voltam elégedve. Azért az árért én kiválló fügéket kaptam. Azonban itt van ez a jujubás ügy is ami viszont már nem ilyen fényes... Volt olyan is, higy egy kiszáradt szőlőt is kaptam tőlük amolyan meglepetésként... :( Eme dolgot nem is tudtam mire vélni, de ennek ellenére mégsem üzentem nekik, hogy ez mégis, hogy törtnhetett, de már bánom is egy kicsit. Na mindegy. Lényeg a lényeg, hogy ezt nem azért írtam, hogy lehordjam őket mivel azért vannak jó tapasztalataim is mint az említett fügékkel például, de ennek ellenére a hibáik nem tekinthetőek semmisnek és remélem a jövőben azért nem fordul majd ilyen elő.
A jujuba méretei és amiatt, hogy magonc valóban kritizálható, mivel ehhez képest elég drága, de még mindig a best nálam az a 5000-6000ft egy gyökérnemes szőlőért amik értesüléseim szerint mégcsak sok esetben nem is érettek a vesszei... Úgy vélem, hogy ez az ár még egy minőségi oltványért is rengeteg pénz lenne na, de, hogy egy dugványért aminek még a minősége is gyenge..
Elnézést az off ért. |
Előzmény: Berényi József (42508)
|
|